Klinik for

Fodterapi


Statsautoriserede fodterapeuter er uddannede og professionelle behandlere af fødder. Hvis du har ømme fødder eller tæer, kan det skyldes blandt andet hård hud, nedgroede negle og ligtorne. Hos Betina kan du få fundet roden til problemet, og få det løst hos hende. 

Fodterapeut

Betina, Fodterapeut - Velværehuset Hammel

Betina

Fodterapeut - Velværehuset Hammel
Betina er statsautoriseret fodterapeut, uddannet i august 2021.

Fodterapeut - Velværehuset Hammel

fordele ved

fodterapi


Sunde fødder kommer ikke af sig selv. De skal plejes regelmæssigt, ligesom hud, hår og negle. Den daglige pleje kan de fleste selv klare med et par gode råd fra en professionel, men ind imellem har fødderne godt af at få pleje hos en fodterapeut.

Vi kan fjerne dine småskavanker så du fortsat kan gå, løbe eller hoppe, uden at føle smerte.

Fodterapeut - Velværehuset Hammel

Kend dit

Problem


Det er rart at vide, hvad man har brug for behandling til. Derfor har vi lavet en beskrivende liste, så du har en større viden omkring, hvad vi kan gøre for at løse dit problem.

Ligtorn 

En ligtorn er et hårdt stykke hud, oftest placeret på tæer og forfod, der kan give smerter, fordi de sætter sig på nerveenderne. Ligtorne kan forekomme ved brug af forkert fodtøj, overvægt, tungt arbejde eller fejl i stilling. Vi fjerner ligtorne på en sikker og smertefri måde, og giver råd til, hvordan du kan undgå ligtorne i fremtiden.

 

Hård hud

Hård hud forekommer oftest ved, at huden har haft for stor belastning, enten ved tungt arbejde eller overvægt. Det reagere huden på, ved at skabe flere ekstra lag på det belastede område. Vi laver en dybdegående men skånsom og smertefri behandling af problemet.

 

Nedgroede negle

En nedgroet tånegl kan være smertefuld, og kan ofte ses på rød og irriteret hud eller betændelse omkring neglen. Dette kan enten forekomme ved brug af forkert fodtøj, eller forkert klipning af neglen. Vi giver dig den bedst mulige behandling, så du kan undgå yderligere smerte og mulig operation.