Velkommen til

Bri's Beauty


Skal du shines op fra top til tå eller trænger du bare til at forkæle dig selv, så står vores kosmetolog, Brianne, hos Velværehuset klar til at hjælpe dig.

Brianne er lægeeksamineret kosmetolog og har været i branchen lige siden, hun blev uddannet i 2011. Ud over at arbejde som selvstændig kosmetolog har Brianne undervist på kosmetologskolen i Kolding.

Brianne tilbyder en lang række behandlinger, herunder voksbehandlinger, ansigtsbehandlinger, Shellak, farvning og retning af bryn og vipper, lash lift samt manicure og pedicure.

Brianne, Kosmetolog hos Bri's Beauty

Brianne

Kosmetolog hos Bri's Beauty
Brianne har været kosmetolog siden hun blev uddannet i 2011. Hendes mission er, at give dig en luksuriøs dag med selvforkælelse og pleje.

Klinikarbejde, Bri's Beauty

Lidt om

Brianne


Brianne er meget smilende og perfektionistisk.

Hun bestræber sig på at lære mere om sit fag og tager ofte på forskellige kurser, så hun kan være opdateret på de seneste metoder og de nyeste trends.

Hun går også meget op i, at de mærker hun bruger i klinikken, skal være af højeste kvalitet, som hun selv kan stå inde for at bruge.

Klinikarbejde, Bri's Beauty

Produkter


Ud over en lang række behandlinger, har du mulighed for at tage noget selvforkælelse med hjem. Brianne har nemlig et stort sortiment af beauty- og plejeprodukter, hun har håndplukket for den bedste kvalitet.

Specielt er hun vild med et ungt kollagen brand ved navn ”Vild Nord”, som ud over at være et hudplejeprodukt også har en stor kærlighed til norden og dens smukke natur.

Hovedingrediensen – marine kollagen – er hentet fra bæredygtigt fiskeri af vildfangede torsk i den nordlige del af Atlanterhavet.

Du kan læse mere om Brianne og de produkter hun anbefaler her: