Velkommen til

Zoneterapi – Velvære & Balance


Hos Velværehuset Hammel har vi dit velvære i fokus. Der tilbydes zoneterapi, som er velegnet til lindring af både fysiske og psykiske ubalancer.  

Hos Birgitte kan du få professionel behandling, som kan give dig mere overskud og energi i hverdagen

Birgitte - Zoneterapi

Birgitte

Birgitte er uddannet zoneterapeut på Dansk Institut For Zoneterapi i Aalborg.

Hun har god erfaring med at arbejde med smerteproblematikker i ryg og lænd, men derudover er zoneterapi velegnet til lindring af en lang række forskellige ubalancer både fysisk og psykisk.

Zoneterapi i Hammel

Hvordan virker

zoneterapi?


I zoneterapien opfattes fødderne som et mikrosystem, der afspejler hele kroppen igennem reflekszoner. Reflekszonerne er placeret på over- og underside af fødderne og relaterer til alle kroppens organer og væv.

Det er igennem trykpåvirkning på disse zoner, at behandlingen fungerer og stimulerer kroppens egen evne til at genoprette balance. 

Terapi for krop og sjæl

Hvad kan

zoneterapi anvendes til?


Zoneterapi kan både anvendes forebyggende til at styrke din generelle sundhed og skabe forøget energi og velvære samt til at lindre symptomer i forhold til en lang række ubalancer og lidelser både fysisk og psykisk.

Eksempelvis fordøjelsesmæssige ubalancer, astma, allergi og intolerancer, smerteproblematikker, stress, søvnbesvær, hormonelle ubalance, ubalancer i kredsløbet, styrke og afbalancere immunforsvaret mm.

Zoneterapien igangsætter ligeledes en udrensning i kroppen. 

Zoneterapi i Hammel

Behandlingen


Behandlingen indledes med en samtale, omkring den pågældende problemstilling du ønsker at modtage zoneterapi for, hvorudfra jeg tilrettelægger behandlingen. 

Derefter modtager du behandlingen liggende på en briks, som starter med opvarmende massage af fødderne, før selve zoneterapien igangsættes. 

Zoneterapi er en mild og helhedsorienteret behandlingsform, som af de fleste opleves som meget behagelig og afslappende. 

En behandling varer mellem 60-75 min.

Priser zoneterapi

Enkelt behandling: 500 kr. Klippekort 3 x behandling: 1350 kr.